Beeld © ANP

Marc van der Linden: Ik heb geen maagverkleining gehad

05 juli 2017 12:04

Marc van der Linden is helemaal klaar met alle verhalen dat hij een maagverkleining zou hebben ondergaan. Hoewel de royalty-expert dit al eerder ontkracht heeft in RTL Boulevard, blijven de geruchten aanhouden.

"Voor de allerlaatste keer: ik heb géén gastric bypass gedaan", aldus Marc op Instagram. "Ik word doodmoe van al die mensen die maar roepen dat ik dat wel heb gedaan en dat ik me daarvoor zou schamen. Een gastric bypass is niks om je voor te schamen, de mensen die dat doen verdienen alle respect, alleen: ik heb het niet gedaan. Mijn enige en beste advies voor alle mensen die veel willen afvallen: vind iets wat bij je past. Afvallen is maatwerk."

Geen wonderdieet

Marc laat weten geen mysterieus dieet te hebben gevolgd. "Ik heb geen wonderdieet gevolgd en ook niet één geheim. Ik heb door goed naar mijn situatie te kijken en heel veel te veranderen mijn resultaat behaald. 100 kg in bijna 2 jaar is niet extreem veel: ongeveer 4 kilo per maand. En ik ben nog lang niet klaar. Dit duurt de rest van mijn leven", schrijft Marc.

Het RTL Boulevard-gezicht krijgt veel bijval op zijn Instagrampagina. "Je kan trots op je zelf zijn. Complimenten hoor. Petje af", reageert een van zijn volgers. Andere fans sluiten zich bij deze mooie woorden aan en laten weten Marc als een voorbeeld te zien in hun strijd tegen de kilo's.

 

Voor de allerlaatste keer: ik heb géén #gastricbypass gedaan. Ik word doodmoe van al die mensen zoals @ashleyl.23x die maar roepen dat ik dat wel heb gedaan en dat ik me daarvoor zou schamen. Een #gbp is niks om je voor te schamen, de mensen die dat doen verdienen alle respect, alleen: ik heb het niet gedaan. Mijn enige en beste advies voor alle mensen die veel willen afvallen: vind iets wat bij je past. Afvallen is maatwerk. Ik heb geen wonderdieet gevolgd en ook niet één geheim. Ik heb door goed naar mijn situatie te kijken en heel veel te veranderen mijn resultaat behaald. 100 kg in bijna 2 jaar is niet extreem veel: ongeveer 4 kilo per maand. En ik ben nog lang niet klaar. Dit duurt de rest van mijn leven! #weightloss #dietforever #dietforlife #dieet #afvallen #marcvanderlinden

A post shared by Marc van der Linden (@marcvanderlindenm) on

Meer Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!