Beeld © ANP

Aaf Brandt Corstius en Gijs Groenteman getrouwd

5 juli 2017 11:22

Columniste Aaf Brandt Corstius is afgelopen vrijdag getrouwd met schrijver Gijs Groenteman. "Het was de mooiste dag uit mijn leven", schrijft Aaf in haar column over deze bijzondere gebeurtenis.

Een huwelijk lag al langere tijd in het vooruitzicht. "Ik vroeg Aaf ten huwelijk toen ze lag te bevallen van Benjamin. Dat is 7,5 jaar geleden", vertelde Gijs indertijd over de aanloop naar het huwelijk. In januari 2011 werd dochter Rifka geboren. Een bruiloft zat er al die jaren niet in. "Dat moet je dan allemaal regelen en organiseren. En dat is ontzettend moeilijk en vervelend. Maar het hing nu zo lang in de lucht, en mensen begonnen er ook over te praten."

De grote dag

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver; Gijs en Aaf beloofden elkaar eeuwige trouw. Aaf blikt in haar column in de Volkskrant terug op deze bijzondere dag. "Trouwen is, als ik een vergelijking mag maken, zoiets als bevallen. Iedereen vraagt je achteraf hoe het was omdat ze ook wel aanvoelen dat het nogal veel voor je betekende, maar eigenlijk ben je zelf de enige die dat verhaal ongelofelijk boeiend en levensveranderend vindt."

"Ik zal u dus niet lastigvallen met de details van mijn trouwdag. Het was de mooiste dag van mijn leven."

Meer Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!