Beeld © RTL

The bitch is back: Martine Hafkamp terug in Goede Tijden Slechte Tijden

08 december 2016 11:54

De ultieme soapbitch Martine Hafkamp, gespeeld door actrice Inge Ipenburg, is na twaalf jaar weer terug in Goede Tijden Slechte Tijden.

Begin dit jaar mocht de kijker meebeslissen over de exit-verhaallijn van Wiet. Via de GTST Meerdijk-app kon gestemd worden op drie mogelijke scenario’s. De kijkers stemden massaal op de verhaallijn over Jack van Houten (Mark van Eeuwen), die ineens opdook met nieuws over Martine Hafkamp. Na jaren van afwezigheid begint Inge 12 december met de opnames en kruipt zij weer in de huid van haar alter ego. Donderdag 2 maart 2017 maakt zij haar rentree in de RTL 4-serie.

Hafkamp 2.0

Inge verheugt zich enorm om weer in de huid van haar alter ego te kruipen. “Na twee jaar bijna onafgebroken geschreven te hebben, is het heerlijk om weer te gaan spelen. Het verzoek van GTST kwam precies op het juiste moment en het enthousiasme van het productieteam gaf de doorslag. GTST is nog altijd fris en actueel, dus geen herhalingsoefening voor mij. Na twaalf jaar afwezigheid moet Hafkamp 2017, Hafkamp 2.0 worden.”

Maddy Everest

Door toedoen van haar rivaal Ludo Sanders wordt Martine onschuldig veroordeeld voor moord. Vervolgens onderschept Ludo haar vervoer naar de gevangenis, zet haar op een bootje en dwingt haar Nederland te verlaten. Als later haar boot stuurloos op de Noordzee wordt aangetroffen, lijkt haar lot bezegeld. Maar wat is er werkelijk gebeurd? Vele jaren later gaan Jack en Wiet in het diepste geheim op onderzoek in Rusland en ontdekken Maddy Everest, die als twee druppels water op Martine Hafkamp lijkt en haar ook blijkt te zijn. Zij keert terug naar Meerdijk om samen met haar dochter Sjors (Inge Schrama) aan haar toekomst bouwen, maar wat haar verdere plannen zijn weet niemand…

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!