Beeld © ANP

Over en uit tussen Khalid Boulahrouz en Yasmin Verheijen

13 september 2017 16:34

Khalid Boulahrouz en zijn vriendin Yasmin zijn na drie jaar uit elkaar. Dat bevestigen de twee aan RTL Boulevard

Verdrietige tijden voor de 35-jarige oud-profvoetballer Khalid Boulahrouz en de 23-jarige ex-Miss Nederland Yasmin Verheijen. In Story vertelt de knappe brunette over de breuk. “ We hebben besloten uit elkaar te gaan. Voor mijn werk reis ik heel veel en Khalid is ook erg druk, op een gegeven moment dachten we: dit is het helemaal niet.”

Meer op rtlboulevard.nl: Liefdessprookje: Kannibaal en Miss Nederland

Er is geen sprake van ruzie, de twee zijn er nog steeds voor elkaar en hebben nog veelvuldig contact. “We houden van elkaar en gunnen elkaar het beste”, aldus Yasmin.

Kinderen

De twee genoten juist van hun mooi leventje. Zeker nadat Khalid in 2016 een punt achter zijn profcarrière had gezet. Het stel reisde de hele wereld over. Ook met de kinderen van Khalid, Amaya en Daamin uit zijn huwelijk met Sabia Boulahrouz, kon Yasmin heel goed.

Heftig

Ondanks dat ze het samen fijn hadden en elkaar door dik en dun steunden bij het verwezenlijken van hun dromen (Khalid zette zijn eigen modelabel Milk & Biscuits op en Yasmin haar eigen kledingmerk Yverin) liep hun relatie toch stuk. Voor Yasmin is het dan ook nog steeds heftig om over te praten, omdat het nog zo pril is. “Ik dacht echt: Khalid is de man met wie ik ga trouwen en met wie ik kinderen ga krijgen. Maar het heeft niet zo mogen zijn.”

 

 

 

Meer entertainment