Geen gekke stunts Kaj van der Ree op 3FM

02 december 2016 07:47

Voor zijn YouTube-video’s haalde Kaj van der Ree met vrienden allerlei rare fratsen uit, maar als 3FM-dj doet hij het rustiger aan. "Ik heb niet de drang om met gekke stunts op de radio in de media te komen”, zegt Kaj vrijdag in Metro.

Uitsluiten dat er in zijn radioprogramma gekke dingen gebeuren, doet Kaj echter niet. "Ik ben wel iemand die alles durft te vragen, dus je weet nooit wat er kan gebeuren. Ik ken geen schaamte.”

Kaj ontdekte zijn liefde voor radio toevallig toen hij voor een filmpje bij Domien Verschuuren in de studio werd gedropt. “Ik heb toen een halfuur radio mogen maken en daar ontzettend van genoten. Uren later had ik nog een brede grijns op mijn gezicht. Radio had me daarvoor eigenlijk nooit getrokken.”

Volgens Kaj, die sinds kort elke zaterdag- op zondagnacht van 02.00 uur tot 04.00 uur te horen is, kwam zijn bezoek aan de 3FM-studio ‘precies op het goede moment’. “Ik bleek het geweldig te vinden en er ook talent voor te hebben. Voor 3FM is het een mooie kans om via mij een jongere doelgroep aan te spreken.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!