Beeld © Youtubekanaal Rutger Vink

Haartransplantatie voor Youtuber Rutger Vink

03 juli 2017 17:05

Youtuber en It Takes 2-kandidaat Rutger Vink heeft een haartransplantatie ondergaan. Rutger laat op zijn kanaal weten erg blij te zijn niet langer te hoeven worstelen met zijn dunner wordend haar. "Het was iedere dag weer een worsteling."

Rutger voelde zich langere tijd onzeker over het feit dat hij op jonge leeftijd al kaal begon te worden. "Op mijn achttiende begon het. Sindsdien probeerde ik het te verbergen. Dat is echt heel vermoeiend. Er is ook niets wat je aan eraan kan veranderen. Dat is zo frustrerend", aldus de Youtuber.

Het kaal worden kon Rutger dan ook maar niet accepteren. "Ik probeerde het te accepteren. Zoveel mannen worden immers kaal. Maar het lukte me niet. Iedere dag worstelde ik er weer mee. Bussen haarlak, poedertjes.. ik probeerde van alles om te voorkomen dat mijn dag niet verpest werd door een windvlaag en iedereen mijn kale plekken kon zien."

En dus heeft Rutger onlangs besloten om een haartransplantatie te ondergaan in Istanbul. "Istanbul is echt het walhalla voor haartransplantaties. Na twee intakegesprekken in Vlaardingen heb ik besloten om er voor te gaan."

Samen met zijn vriend Thomas reisde Rutger af naar Turkije, waar de transplantatie heeft plaatsgevonden. Inmiddels is de Youtuber weer terug in Nederland en is Rutger maar wat blij met het resultaat. "Ik vond het heel maf. Maar ik ben heel blij. Het liefst zou ik de klok 9 maanden vooruit zetten om het eindresultaat te kunnen zien."

Meer Boulevard:

 

Chilling. Recovering. ❤️--

A post shared by Rutger Vink (@rutgervink) on

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!