BNN's Linda Hakeboom probeert door te dringen tot Lil' Kleine

28 november 2016 08:27

Linda Hakeboom volgde voor BNN een jaar lang vier bekende mannen. In Linda's Mannen probeert ze door te dringen tot rapper Lil' Kleine, danser Timor Steffens, voetballer Ricardo Kishna en StukTV-vlogger Giel de Winter.

De documentairemaakster laat zien wie er achter de zorgvuldig opgebouwde imago's schuilen. Ze wist, alleen en werkend met een kleine camera, het vertrouwen te winnen van de ster. Daardoor krijgt de kijker onder meer te zien hoe ze door de buitenkant van danser Timor Steffens prikt.

Echte superster

"Hij is glad, zelfverzekerd en een echte superster. Elke keer als ik hem zag dacht ik: hoe komt dat? Waar komt dat vandaan? Het was ook heel moeilijk om daar doorheen te prikken, want ik merkte dat hij dat imago heel erg intact wilde houden. Het omslagpunt kwam na een bezoekje aan zijn moeder. Zij had verteld over de scheiding van haar man en was daarbij gaan huilen. Toen we terug naar de auto liepen, was Timor boos omdat ik zijn moeder had laten huilen. Daaruit kwam toen een prachtig gesprek voort", zegt Linda in Metro.

Onzekerheden

Ook achter het stoere imago van rapper Lil' Kleine schuilt een mens met onzekerheden, vertelt de maakster van documentaires over Douwe Bob en Jett Rebel. "Ik ben erbij als Jorik (Lil’ Kleine) ruzie maakt met een beveiliger bij een concert, maar film het ook als hij zich daarna afvraagt of hij niet te ver is gegaan."

Linda's Mannen is elke dinsdag om 22:10 uur te zien op NPO 3.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!