Q-dj Stephan heeft tattoo van Streetlab-Stijn

15 september 2017 18:28

In zijn middagshow op Qmusic onthulde Stephan Bouwman vrijdag zijn tatoeage met het hoofd van Stijn van Vliet van Streetlab. Deze tatoeage blijkt het resultaat van een eigen versie van het nieuwe tv-programma Streetlab niet te geloven.

In het NPO3-programma beweren de Streetlab-jongens de meest onwaarschijnlijke en spectaculaire avonturen te hebben meegemaakt. Aan een jury, wekelijks andere bekende Nederlanders, de taak om te raden of het wel of geen broodje aap betreft. Zo lieten Stijn van Vliet en Daan Boom in de eerste aflevering botox in hun lippen spuiten. Later bleek dat ze het effect teruggedraaid hadden met een ander spuitje.

Stephan maakte vrijdag in zijn middagshow een eigen versie van het programma. Hij beweerde dat hij een tatoeage heeft laten zetten zonder van tevoren te weten wat de afbeelding was. Het was aan de Streetlab-jongens om te raden of dat waar was.

Uiteindelijk bleek Stephan de waarheid te vertellen. Zijn collega-dj Joost Swinkels had een tatoeage voor Stephan uitgekozen. Deze is zonder dat Stephan hem gezien had aangebracht. Stephan loopt dus nu permanent met een foto van Stijn van Vliet op zijn arm, met daaronder de tekst ‘All Natural’.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!