Kirsten Dunst rookte per ongeluk joint

20 september 2017 21:19

Kirsten Dunst heeft tijdens de opnames van haar nieuwe film Woodshock per ongeluk een jointje gerookt. In de talkshow Jimmy Kimmel Live! vertelde de actrice over deze bijzondere tripervaring.

Dunst, die in Woodshock een verwarde en aan drugs verslaafde vrouw speelt, moest de ene na de andere joint opsteken. “Op de set lagen allemaal nepjoints”, vertelt ze. “Maar die ene keer rookte ik per ongeluk een echte.” Na een aantal scènes vertrok ze naar haar kleedkamer om bij te komen. Op dat moment merkte ze dat ze zich niet goed begon te voelen.

“Ik rilde en had het ontzettend heet. Ik had het idee dat ik gek werd en riep naar de regisseur dat ik snel naar het ziekenhuis moest. Maar hij vertelde me doodleuk dat ik een echte joint had gerookt.” Die werden gemaakt door locals, aldus de Spider Man-actrice op de vraag van Kimmel hoe de wiet op de set terecht kwam. “Zij hadden er voor de grap wat echte tussen gestopt.”

Na het voorval was de draaidag voor Dunst snel afgelopen. “Ik kon niet meer filmen, was een compleet wrak. Ik ben in mijn hele leven nog nooit zo stoned geweest.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!