Beeld © Mitchell Mooij-MooijProducties

Barbie laat borsten betasten voor goede doel

25 september 2017 19:17

Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, gaat zich komend weekend op de Kamasutrabeurs in Utrecht inzetten voor een goed doe met een wel heel ludieke actie: bezoekers mogen tegen betaling even aan haar voorgevel voelen.

"Je moet niet betalen om aan me borsten te zitte, dat mag. Als je geld doneert doe je dat aan het goede doel en niet aan mij", verduidelijkt Samantha, die meermaals een borstvergroting onderging, op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld

Foto: Mitchell Mooij-MooijProducties

Goede doelen staan niet in de rij

Om wat voor goed doel het gaat, is nog niet duidelijk. De Haagse is nog op zoek naar een goed doel 'dat bereid is om het geld aan te neme'. "Niet ieder goed doel vind dit namelijk een top idee heb ik ondervonden. Ik dacht: geld is toch geld maar niet iedereen wil blijkbaar dat geld. Maar komt goed de mails zijn er uit en hopelijk mag ik veel geld doneren aan een mooi goed doel."

Meer op rtlboulevard.nl: Foto's: Barbie zet liefdestattoo nieuwe vlam op buik

Geneviève

Samantha is niet de enige die zich op de Kamasutrabeurs laat betasten. Ook Geneviève Fox, bekend van Oh Oh Daar Gaan We Weer, is van de partij. "Die mag je aan der billen zitteeeehhh en dat ga ik ook zeker doen als dat mag van haar haha", aldus Samantha.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!