Beeld © Instagram Rodrigo Alves

Levensechte Ken is klaar met plastische chirurgie na aanhouding

26 september 2017 16:25

Levensechte Ken, Rodrigo Alves, zegt dat hij nooit meer cosmetische operaties zal ondergaan. Hij werd aangehouden op het vliegveld op Dubai, omdat hij niet leek op de foto op zijn paspoort. "Deze ervaring heeft me laten nadenken over mijn keuzes."

Eerder dit jaar werd hem al een halt toegeroepen door verschillende artsen. Ze wilden hem niet meer opereren, omdat het gevaarlijk zou worden. Alves leek zich hier niet veel van aan te trekken en wist toch een arts te vinden die hem zijn 58e operatie gunde. 

Nog wel 'onderhouden'

Maar nu zegt hij er mee te stoppen. "Ik ben er van geschrokken en het heeft me laten nadenken over de keuzes die ik eerder in mijn leven heb gemaakt", vertelt hij aan Daily Mail. "Helaas kan ik er nu niks meer aan veranderen."

De levensechte pop begrijpt dat het niet zal meevallen om er hetzelfde uit te blijven zien zonder plastische chirurgie. Daarom besluit Alves dat hij zich nog wel zal blijven 'onderhouden' met wat botox en fillers. "Ik heb er 15 jaar over gedaan om te worden wie ik nu ben, dat laat ik niet zomaar vervagen."

Veranderen van geslacht

Maar Alves liet één dag voor zijn arrestatie nog weten dat hij er aan denkt om ooit verder te leven als vrouw, omdat hij geen 'oud, uitgezakt mannetje' wil worden. "Ik ben tot nu toe erg blij dat ik een man ben. Maar als ik straks 50 ben, wil ik liever een sexy oude vrouw zijn, dan een uitgezakt oud ventje."

Hoe de levensechte Ken daar nu na zijn besluit over denkt, blijft nog even een mysterie. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!