'Emma Stone nieuwe gezicht van Louis Vuitton'

06 oktober 2017 22:04

Actrice Emma Stone wordt het nieuwe gezicht van Louis Vuitton. Volgens Page Six heeft de La La Land-actrice na twee jaar onderhandelen een miljoenendeal gesloten om zich voor de komende twee jaar aan het Franse luxemerk te verbinden. Binnenkort zal de samenwerking worden aangekondigd, verwacht de New York Post.

Emma Stone zal voor Vuitton opduiken in commercials en advertenties in glossy's en zal daarnaast op rode lopers verschijnen in dure Louis Vuitton-jurken. Volgens een bron van de krant had de Franse producent van luxegoederen LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) veel geduld nodig om Stone over te halen voor de klus. Ze was aanvankelijk erg terughoudend. Met de overeenkomst zou een bedrag van 6 tot 10 miljoen dollar gemoeid zijn.

Alicia Vikander ging Emma Stone voor, zij verbond zich in 2015 aan het merk. Andere sterren die meewerkten aan campagnes van het Franse modehuis zijn Diane Kruger, Uma Thurman, Gisele Bündchen, Pharrell Williams, Scarlett Johansson, Kanye West, Angelina Jolie, Muhammad Ali en Michelle Williams.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!