Beeld © Reni van Maren

Sandra Masmeijer gelooft in onschuld Frank

11 oktober 2017 08:03

Sandra Masmeijer is doodzenuwachtig voor de uitspraak van de Belgische rechtbank in de zaak tegen haar man Frank. De voormalig televisiepresentator hoort vrijdag of hij voor drugshandel de cel in moet.

"Wat er de laatste jaren ook allemaal is gebeurd, ik heb nog steeds warme gevoelens voor Frank, die het nu ongekend zwaar heeft", zegt Sandra Masmeijer in De Telegraaf. De 53-jarige Sandra blijft geloven dat haar man, van wie ze al een tijd gescheiden leeft, onschuldig is.

Alles kwijtgeraakt

"Ik blijf van mening dat Frank geen crimineel is. We zijn formeel van tafel en bed gescheiden. Maar dat houdt niet in dat ik Frank nooit meer wil zien. Ik heb nog steeds diep respect voor de vader van mijn dochters. De laatste tijd hebben we zelfs intensief contact, ook nu we niet meer samen zijn. Ik spreek ook zijn moeder regelmatig om haar te steunen. Ik zeg nooit nooit of het op den duur weer goed gaat komen tussen ons. We zijn alles kwijtgeraakt en ik woon nu in een klein appartement, terwijl we het natuurlijk vroeger heel goed hadden. Ik probeer het hoofd boven water te houden en werk nog steeds in een kledingboetiek", aldus de moeder van twee dochters.

Meer op rtlboulevard.nl: Frank Masmeijer tegen Humberto Tan: Ik ben heel dom geweest

Cocaïnesmokkel

Frank Masmeijer wordt verdacht van grootschalige cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen. Er is zeven jaar cel tegen hem geëist. Frank was in de jaren 80 en begin jaren 90 een gevierd showhost bij de NCRV. Hij presenteerde shows als de Holidayshow en Dinges. Toen hij van de buis was verdwenen, ging hij in België de horeca in.

Meer op rtlboulevard.nl: Frank Masmeijer geen trek in confrontatie met Peter R. bij RTL Boulevard

Alle 40 artikelen

Frank Masmeijer verdacht van drugssmokkel