Herstellende Tim Hofman laat #BOOS voorlopig aan collega’s over

12 oktober 2017 16:56

Tim Hofman moet het voorlopig rustig aandoen nadat hij afgelopen augustus tijdens de opnames van zijn online-programma #BOOS rake klappen had gekregen van vastgoed-baas Ton H. Daarbij liep hij een gebroken kaak en naar nu blijkt ook een hersenschudding op.

In de beruchte aflevering van #BOOS is te zien hoe Catelijne samen met presentator Tim Hofman verhaal gaat halen bij huisbaas Ton. Catelijne woont in een studentenhuis in Nijmegen waar zo'n beetje alles kapot is. Als Tim verhaal gaat halen escaleert het volledig. De confrontatie loopt zo erg uit de hand dat Ton het team van #BOOS te lijf gaat. Hierbij vallen rake klappen. Tim komt behoorlijk gehavend uit de strijd. In het ziekenhuis constateren de artsen dat zijn kaak doormidden is geslagen waardoor hij een paar dagen later onder het mes moet.

Beurs geslagen

“Ik ben echt beurs geslagen”, zegt Tim Hofman hierover in zijn nieuwste video op YouTube. “En met mijn nek was ook iets…” Ik heb constant koppijn, ik zit nu thuis een beetje kleurplaten te maken en ik slaap veel.”

Hersenschudding

BNNVARA laat aan RTL Boulevard weten dat Tim iets te snel weer aan het werk is gegaan. Zeker nadat bij recent onderzoek naar voren kwam dat hij behalve een gebroken kaak ook een hersenschudding heeft opgelopen bij de matpartij. Op verzoek van de artsen doet Tim het nu rustiger aan. “Tim moet tot het einde van het jaar rust houden.”

#Boos is vanaf nu elke twee weken te zien met een take-over van een BN'er.

Meer op rtlboulevard.nl: 'Tim Hofman heeft klappen van huisbaas uitgelokt'