Beeld © ANP

Zondag met Lubach wint Gouden Televizier-Ring

12 oktober 2017 22:45

De Gouden Televizier-Ring 2017 is gewonnen door Zondag met Lubach. Het programma kreeg vanavond de meeste stemmen. Ook Beste Zangers en Expeditie Robinson waren genomineerd.

De satirische nieuwsshow Zondag met Lubach kreeg 47 procent van de stemmen. Arjen bedankte in zijn speech op het podium zijn crew en redactie, voor wie hij het 'een eer vindt dat ze met hem mogen werken'.

Miniatuurvoorbeeld

Eva Jinek

Naast de Gouden TelevizierRing regende het vanavond nog andere prijzen tijdens het gala. Eva Jinek won de Zilveren Televizier-Ster voor de beste presentatrice. Andere genomineerden waren Floortje Dessing en Geraldine Kemper. "Ik doe dit voor jullie, maar dat ik zoveel waardering krijg, is fantastisch", aldus Jinek. Wilfred Genee won de prijs voor beste presentator.

Marieke Elsinga

De talentenprijs ging naar Marieke Elsinga. De voormalige sidekick van RTL Late Night werkt nu als verslaggever bij RTL Boulevard. Ook is ze te zien in Expeditie Robinson. Beste acteur is Jeroen van Koningsbrugge, beste actrice Angela Schijf. Het programma Brugklas won de Gouden Stuiver voor beste jeugdprogramma.

Meer op RTLBoulevard.nl:
Foto's: Op de rode loper bij het Televizier-Ring Gala

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!