Beeld © Reni van Maren

Video: Sandra Masmeijer blijft Frank steunen na veroordeling

13 oktober 2017 11:27

Sandra Masmeijer is totaal overvallen door het nieuws dat Frank Masmeijer veroordeeld is tot acht jaar cel. "Ik ben heel erg geschrokken", laat Sandra exclusief weten aan RTL Boulevard.

“Ik had het totaal niet verwacht. En toch blijf ik Frank steunen. Iedereen zal me voor gek verklaren, maar ik blijf het doen." Sandra vindt het dan ook vreselijk dat de rechter in Antwerpen eist dat de voormalige televisiepresentator onmiddelijk wordt opgesloten. "Ik vind het verschrikkelijk dat Frank zometeen wordt opgehaald. Ook voor de kinderen. Ik vind het echt heel erg. En ook voor zijn moeder uiteraard", vertelt Sandra aan RTL Boulevard. 

Uitspraak

Sandra laat weten nog geen contact te hebben gehad met haar gezin over de uitspraak. "Mijn dochters zijn aan het werk. Ik was een berichtje naar hen aan het typen, maar ik heb het verwijderd. Ze zullen het al wel gehoord hebben. Ik durfde het ze eigenlijk niet te zeggen. Ik heb daarom het berichtje weer verwijderd. Ook Frank heb ik niet meer gesproken. Maar hij zal me zometeen wel bellen, denk ik.."

Meer Boulevard:

 

Meer entertainment