Teleurgestelde Anna Nooshin had Talent Award graag gewonnen

18 oktober 2017 12:40

In haar vlog op YouTube vertelt Anna Nooshin dat ze, hoezeer ze het collega Marieke Elsinga ook gunt, toch best teleurgesteld was dat ze de Televizier-Ring Talent Award aan haar neus voorbij zag gaan.

Anna Nooshin beleefde naar eigen zeggen een bijzondere avond op het Televizier-Ring Gala, waar ze met haar familie naartoe was gekomen. Ze maakte kans op de Televizier-Ring Talent Award, samen met Marieke Elsinga en Özcan Akyol. Anna en Özcan dolven uiteindelijk het onderspit.

De flow van willen winnen

“Het was een bijzondere avond, ook al heb ik niet gewonnen, het is super tof voor Marieke, maar  toch merk ik een momentje van bezinning bij mezelf, ik was echt wel teleurgesteld”, zegt Anna eerlijk over haar gevoel nadat de prijs aan haar neus voorbij ging. “Het is een soort van falen, terwijl het om iets gaat waar je niet om hebt gevraagd”, poogt Anna haar gevoel te verwoorden. “Met zo’n nominatie ga je mee in de flow van willen winnen, die hype. Je hebt geen verwachtingen en toch word je dan competitief. Dan ben je toch teleurgesteld en vind je het jammer dat je niet wint.”

Ernstig ziek

Anna zou het extra mooi hebben gevonden de award mee naar huis te nemen omdat haar familie er die avond bij was, inclusief haar ernstig zieke stiefvader. “Voor Ed en mijn moeder had ik het graag op deze manier willen afsluiten”, aldus Anna.

Op de vraag waarom ze de hele tijd op haar mobiel zat te turen als ze in beeld kwam, zegt ze: “Zo’n avond duurt lang, ik was gewoon excited en mijn familie zat ook niet bij me in de buurt dus ik zat met ze te appen. Het was absoluut geen desinteresse”, besluit ze.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!