Tyga zegt vader te zijn van baby Kylie Jenner

19 oktober 2017 07:04

Rapper Tyga beweert dat hij de vader is van het aanstaande kindje van realityster Kylie Jenner. Hij wil dat er na de geboorte een DNA-test plaatsvindt om zekerheid te krijgen wie de vader van de baby is, zo weet Hollywood Life.

Volgens Amerikaanse media zou de 20-jarige Kylie Jenner zwanger zijn van haar vriendje Travis Scott, al heeft de realityster officieel nog niets bevestigd. Kort nadat het nieuws over de zwangerschap van Kylie Jenner rondzong, plaatste Tyga een screenshot van het nieuwsbericht met de tekst: "Echt niet, dat is mijn kind!". De rapper verwijderde de Snap kort daarna. Tyga en Kylie Jenner gingen begin dit jaar uit elkaar en de realityster kreeg al snel daarna wat met rapper Travis Scott.

DNA-test

Maar volgens ingewijden heeft Tyga de afgelopen tijd zitten rekenen. "Tyga neigt ernaar om een DNA-test te eisen na de geboorte van de baby om vast te kunnen stellen wie de vader is", aldus een bron. "Kylie zweert dat het niet zijn kind is maar er is een kleine kans dat het wel zo is", vervolgt de ingewijde.

Imago

De 27-jarige rapper, die geboren werd als Michael Ray Stevenson, peinst er trouwens niet over om opnieuw een relatie te beginnen met Kylie Jenner. Eerder zei de rapper dat het leven van Kylie niet goed bij dat van hem past. “Ze is jonger dan ik en trekt zich veel aan van hoe anderen over haar denken. Ik ben ouder en kan daar makkelijker mee omgaan. Voor haar draait alles om imago.", zei Tyga eerder.

Meer Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!