Ricky Martin worstelt met enorme bruiloft

27 juni 2017 22:31

Ricky Martin is van plan zijn huwelijk groots aan te pakken. De bruiloft van de 45-jarige zanger en zijn aanstaande Jwan Yosef moet een enorme happening worden. “Het wordt een enorm evenement”, voorspelde Ricky aan E! News. “Ik wil een buitengewoon feest.”

De grote bruiloft moet plaatsvinden op Puerto Rico. “Dat staat vast. Daar kom ik vandaan, daar komt mijn familie vandaan.” Toch wil Ricky een “internationaal evenement” maken van zijn trouwerij. “Jwan komt uit Zweden en heeft familie uit Syrië.”

Hoewel de Livin’ La Vida Loca-zanger dolenthousiast is over zijn bruiloft, valt het plannen van de enorme fuif hem tegen. “Iedereen heeft het over de trouwerij, maar niemand heeft het over het plannen daarvan omdat het zo’n enorme kluif is. Ik had geen idee dat het zo ingewikkeld was een feest zoals wij dat voor ogen hebben te organiseren.”

Ricky maakte in november bekend trouwplannen te hebben met zijn vriend, die hij sinds vorig jaar april kent. De Shake Your Bon-Bon-zanger, die in 2010 uit de kast kwam, kreeg twee zoons via een draagmoeder, de achtjarige tweeling Matteo en Valentino.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!