Geen nieuwe Nipplegate: Janet laat Superbowl aan Justin

24 oktober 2017 04:18

Janet Jackson zal op 4 februari niet samen met Justin Timberlake optreden tijdens de Super Bowl. Dat beweren bronnen rond de zangeres aan E! News. Jackson zou andere verplichtingen hebben maar wenst Timberlake wel alle succes toe. Het optreden van Jackson en Timberlake in 2004 veroorzaakte een rel.

"Ze is ontzettend blij dat JT optreedt tijdens de Super Bowl, ze vindt hem altijd goed", aldus een ingewijde. "Ze wenst hem alle succes toe en koestert goede herinneringen aan de laatste keer dat ze samen optraden", vervolgt de bron.

Halftime show

Justin Timberlake trad in 2004 al eens op tijdens de beroemde 'halftime show' gedurende de Super Bowl, samen met Janet Jackson. De zanger trok toen, naar eigen zeggen per ongeluk, het leren pakje van Jackson open. Ruim 100 miljoen tv-kijkers kregen daardoor één van haar borsten te zien.

Het schandaal werd in de Verenigde Staten al snel omgedoopt tot 'nipplegate'. Het leidde ertoe dat optredens tijdens de Super Bowl nu met vijf seconden vertraging worden uitgezonden, zodat de regie nog kan ingrijpen bij controversiële momenten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!