'Keeping Up With The Kardashians nog vijf seizoenen door'

25 oktober 2017 03:33

De familie Kardashian en Jenner heeft een nieuw contract getekend voor vijf seizoenen van het realityprogramma Keeping Up With The Kardashians.

Dat meldt webmagazine The Blast op basis van ingewijden. Er zou 150 miljoen dollar (127 miljoen euro) gemoeid zijn met de televisiedeal.

Het programma wordt in de Verenigde Staten sinds oktober 2007 uitgezonden door zender E! en behoort sinds 2015 tot de best bekeken show van het kanaal. Met name jongere kijkers volgen wekelijks het leven van Kim, Khloé en Kourtney en Rob Kardashian, hun halfzussen Kendall en Kylie Jenner, moeder en manager Kris Jenner en hun transseksuele vader Caitlyn Jenner.

Onzeker

Het was lange tijd onzeker of de familie nog mee wilde werken aan het programma. Na de gewelddadige roofoverval op Kim Kardashian in Parijs in oktober 2016, liet de realityster doorschemeren dat ze niet verder wilde met de show en behoefte had aan meer privacy.

Het aanbod van 150 miljoen dollar heeft de familie volgens ingewijden over de streep getrokken. De opnamen voor het 15e seizoen staan gepland voor begin november. Ook zullen de Kardashians en Jenners een aantal speciale afleveringen maken.

15 miljoen

De Kardashians en Jenners zullen het geld onderling verdelen, al is niet bekend wie wat krijgt. Moeder Kris Jenner strijkt volgens website TMZ 15 miljoen dollar op als manager van de realitysterren.

'Tien jaar geleden wilde niemand iets van Kardashians weten'

Meer op rtlboulevard

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!