Marjolijn Touw in nieuwe musical Charley

26 oktober 2017 08:06

Marjolijn Touw, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen en Priscilla Knetemann gaan naast Jon van Eerd spelen in de nieuwe Nederlandse musical Charley. Ook Job Bovelander, Jonathan Demoor en Aimée de Pater zijn te zien in de musical, zo maakte producent Pretparkhuis donderdag bekend.

De grote theaterproductie is vanaf november 2018 in de Nederlandse theaters te zien. De musical is gebaseerd op de Britse komedie Charlie’s Aunt van Brandon Thomas, waarvan Van Eerd al eerder een succesvolle toneelbewerking maakte. De klucht, die eind negentiende eeuw in Londen een record vestigde met bijna 1500 voorstellingen, gaat over een man die zich verkleedt als de tante van een vriend om - uit pure nood - diens familie om de tuin te leiden.

De Britse componist en dirigent Michael Reed componeert de nieuwe muziek voor Charley. Reed werkte aan meer dan twintig shows op West End mee. Hij werkte eerder met Van Eerd samen tijdens de musical Moeder, ik wil bij de revue.

De première van de musical Charley is in december 2018 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Van Eerd speelt wederom de hoofdrol. De acteur is komend seizoen nog in de theaters te zien met Harrie & Eva, de tiende komedie rond zijn vaste hoofdpersonage Harrie Vermeulen. De komedie gaat maandag 30 oktober in première in de Goudse Schouwburg.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!