Beeld © Youtubekanaal Michella Kox

Video: Michella Kox wordt stapelgek van hondjes in eerste vlog

27 oktober 2017 14:57

Michella 'Mies' Kox is aan het vloggen geslagen. De RTL 5-realityster heeft haar allereerste vlog online gezet op Youtube.

In de vlog vertelt Michella dat ze na negen jaar weer vrijgezel is. Haar relatie met Richard Wouters is op de klippen gelopen. In 2015 stapten de twee in het huwelijksbootje. De vrijgezelle Mies probeert de draad van haar leven weer op te pakken. Voor de rest maakt Michella naar eigen zeggen weinig spannends mee. "Eigenlijk heb ik niks zinnigs te zeggen. Ik kan jullie niets laten zien, er gebeurt echt helemaal niets in mijn leven. Niets. Nada", aldus de vlogster. 

Hondjes

Toch gebeurt er van alles in de vlog van Mies. Zo steelt een van haar hondjes een tampon, waarna Mies hem achterna gaat. "Jij bent een mannetje, jij hebt geen tampon nodig. Hier komen met die tampon. Is dat speelgoed?", roept Mies naar haar hondje. 

Miniatuurvoorbeeld

'Helemaal gek van'

De vlogster laat zien hoe haar hondjes haar soms tot waanzin drijven. "Die hond luistert gewoon niet. Hele muren vreet hij weg. Ze schijten, ze vreten en ze zeiken de hele boel onder. Ik word er helemaal gek van", briest Mies, tot grote hilariteit van haar fans. 
 

Nieuwe avonturen

Binnenkort is Mies van plan om haar huis een likje verf te gaan geven. Dat wordt volgens Mies 'een groot drama'. Wie benieuwd is naar het eindresultaat, moet nog even geduld hebben. In de volgende vlog zal Mies pas in de weer gaan met haar verfkwasten. 

Meer Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!