Ook Google-topman en Matt Simons naar Ahoy

29 oktober 2017 12:05

Google-topman Mo Gawdat en de Amerikaanse zanger Matt Simons zijn toegevoegd aan de eerste editie van het inspiratie-evenement BusinessBoost Live dat 29 november in Ahoy Rotterdam plaatsvindt.

Dat heeft de organisatie zondag bekendgemaakt. Gawdat vertelt over zijn onlangs uitgebrachte boek De logica van geluk, waarin hij zijn eigen sombere buien analyseert. Matt Simons treedt op en doet uit de doeken hoe hij met zijn muziek de wereld heeft veroverd.

Eerder werd al gemeld dat onder anderen acteur Kevin Spacey (House of Cards) en mediatycoon John de Mol zullen spreken. BusinessBoost Live is een vervolg op het vorig jaar gestarte ‘Inspiration 360’. In een uitverkochte ZiggoDome waren destijds onder meer Al Gore en Richard Branson te gast.

Zeldzaam

Onder de nieuwe naam BusinessBoost Live stelt het evenement zich ten doel inspirerende verhalen van (wereld)beroemde entrepreneurs dichtbij de mensen te brengen. In een bijzondere ‘360 graden setting’ zullen sprekers en entertainment elkaar afwisselen.

De komst van Spacey betekent voor veel Nederlandse fans eindelijk het moment om de succesvolle acteur en ondernemer live te aanschouwen. Tijdens BusinessBoost Live vertelt Spacey zijn verhaal over House of Cards en hoe dit een enorme impact heeft gehad op het succes van Netflix. Ook het openbare optreden van John de Mol is een zeldzame aangelegenheid. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!