Video: Wendy Williams gaat van haar stokje tijdens liveshow

31 oktober 2017 17:43

Talkshowhost Wendy Williams is dinsdag tijdens een uitzending van haar programma The Wendy Williams Show van haar stokje gegaan. De 53-jarige Amerikaanse viel flauw door de hitte.

Wendy presenteerde een Halloween-editie van haar show toen ze na ruim drie kwartier opeens heen en weer begon te zwaaien en onduidelijk sprak. De presentatrice keek angstig om zich heen waarna ze in elkaar zakte. De regie startte snel een commercialblok in. (tekst loopt door onder video)

Veel kijkers vroegen zich af of het om een Halloween-stunt ging. Anderen waren bang dat Wendy een beroerte had gekregen. Niets bleek minder waar, want na zes minuten reclame stond Wen alweer klaar voor het vervolg van de show.

Geen stunt

"Dat was geen stunt", verzekerde ze haar kijkers. "Ik raakte oververhit door mijn kostuum en ik viel flauw. Maar jullie weten dat ik een kampioen ben, dus ik ben weer terug", zei ze tot gejuich van het publiek. Vanwege Halloween droeg Wendy Williams een Vrijheidsbeeld-kostuum, inclusief groene pruik en kroon.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!