Netflix stopt samenwerking met Kevin Spacey

04 november 2017 04:59

Netflix heeft zijn handen definitief afgetrokken van acteur Kevin Spacey en laat weten dat de streamingdienst en filmmaatschappij niet meer betrokken zal zijn bij de serie House of Cards zolang Spacey nog in de show zit. Dat meldt Variety.

Sinds kort is er veel commotie ontstaan over Spacey die zich herhaaldelijk schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. Netflix had om die reden de opnames van House of Cards al stilgelegd.

Misdragingen tijdens opnamen

Acht medewerkers van de serie House of Cards stelden tegenover CNN dat Spacey zich tijdens opnamen heeft misdragen. Een van hen zei dat de acteur hem seksueel heeft misbruikt. De acht zeggen dat Spacey het vooral had voorzien op jonge mannen.

House of Cards is een van de boegbeelden van Netflix, waarvan het zesde seizoen het laatste seizoen zou worden. Gisteren schreef Variety dat de producers overwegen om Spaceys karakter, Frank Underwood, dood te laten gaan, zodat het laatste seizoen toch kan worden gemaakt. Dat seizoen zou dan draaien om Claire Underwood, de vrouw van Frank.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!