Vraagtekens bij relatie ex-man Yolanda Hadid

09 november 2017 04:05

David Foster (68), de ex-man van Yolanda Hadid, zou een relatie hebben met de 33-jarige Katherine McPhee. Vanwege het grote leeftijdverschil tussen de twee, worden er in Hollywood vraagtekens gezet bij hun romance.

Volgens bronnen dichtbij het stel is het slechts een schijnvertoning en 'gebruiken' de twee elkaar. "Ze vertonen zich samen in het openbaar om gefotografeerd te worden, maar van liefde is geen sprake. Zij hoopt op een mooie rol in de musical waaraan hij sinds 2008 werkt; die van cartoon-ster Betty Boop." Foster en McPhee werden gespot bij een wedstrijd van de LA Lakers, maar insiders beweren dat 'Foster niks om basketbal geeft' en het slechts een publiciteitsstunt zou zijn.

Real Housewives

Foster is een gerespecteerd producent, meervoudig Grammy-winnaar en onderscheiden met de Orde van Canada en de Orde van Brits-Columbia. In Nederland is hij met name bekend geworden door zijn deelname aan de televisieshow The Real Housewives of Beverly Hills, waarin zijn toenmalige Nederlandse vrouw Yolanda gevolgd werd. Hij was toen ook de stiefvader van topmodellen Gigi en Bella Hadid en hun jongere broertje Anwar. Yolanda scheidde in 2016 van Foster, waarna ze de achternaam van haar eerste man opnieuw in gebruik nam.

De moeder van Gigi en Bella verblijft momenteel in Nederland om haar boek Believe Me te promoten, waarin ze aandacht vraagt voor de ziekte van Lyme, waarmee zij zelf te kampen heeft. Volgens Hadid was de ziekte de aanleiding voor haar scheiding van David Foster, omdat ze hun toenmalige leven vol feestjes en activiteiten niet meer kon bijbenen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!