Bob Saget neemt het op voor Olsen tweeling

9 november 2017 06:22

Bob Saget heeft alle begrip voor het besluit van Ashley en Mary-Kate Olsen om niet mee te werken aan Fuller House, het vervolg op de succesvolle serie Full House, die van 1987 tot en met 1995 werd uitgezonden. Op de tweeling na is de gehele cast weer compleet.

Saget liet zich op de rode loper van het evenement Stand Up For Pits uit over zijn televisiedochters, die samen de rol van Michelle Tanner speelden. "Mensen moeten zelf weten wat ze willen doen met hun leven. Ashley en Mary-Kate waren pas 9 maanden oud toen ze hun eerste baan kregen, dus ze staan volledig in hun recht om er op een gegeven moment mee op te houden. Ik houd ontzettend veel van deze meiden en ze doen nu waar ze het meest gelukkig van worden. En dat is niet acteren."

De Olsen-tweeling behoort dankzij hun bedrijf Dualstar tot de rijkste vrouwen in de entertainmentindustrie. Door de verkoop van een eigen parfum, een kledinglijn en andere merchandise mag het tweetal zich multimiljonair noemen. Na hun acteercarrière maken Ashley en Mary-Kate al een aantal jaar furore in de modewereld met hun eigen label The Row, waarmee ze verschillende belangrijke modeprijzen hebben gewonnen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!