Damián van der Vaart dol op kleine zusje

27 juni 2017 19:25

Damián van der Vaart is “helemaal gek” van zijn vrijdag geboren halfzusje Jesslyn. Dat vertelde handbalster Estavana Polman, de vriendin van Damiáns vader Rafael, dinsdag in RTL Boulevard.

“Damián is zo trots om grote broer te zijn. Hij blijft haar kussen. Als je daarnaar kijkt, smelt je gewoon.” Op de eerste foto die Estavana dinsdag van Jesslyn deelde via Instagram, is te zien hoe Damián zijn zusje knuffelt. “Hij is helemaal gek van z’n zusje.” De elfjarige Damián was tot voor kort enig kind, hij kwam elf maanden na de bruiloft van Rafael en Sylvie Meis ter wereld. Dat huwelijk liep in 2013 op de klippen.

Estavana, met wie Rafael sinds vorig jaar zomer een relatie heeft, zit na de geboorte van Jesslyn op een roze wolk. “Die bestaat echt. Het gaat supergoed, we zijn helemaal verliefd. Ze doet het fantastisch. Het is een voorbeeldig kind, hopen dat het zo blijft.”

Aan een tweede moet de handbalster “voorlopig nog niet” denken. “We gaan eerst genieten van deze kleine meid en van Damián. Even rust.” Estavana wil “weer lekker gaan handballen”, maar “eerst lekker gaan genieten van de tijd met mijn kleine meisje”.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!