Jurre Geluk over behalen rijbewijs: Mijn god, wat was dit lastig!

13 november 2017 14:10

Jurre Geluk heeft zijn rijbewijs in de pocket! De Spuiten en Slikken-presentator is maar wat blij met het behalen van het felbegeerde papiertje, zo vertelt hij aan RTL Boulevard.

"Joe, wie wil er een liftje?", schrijft Jurre bij het kiekje waarop hij poseert bij zijn leswagen. Zijn fans reageren enthousiast: zij zien een ritje met de brutale presentator uiteraard wel zitten. 

 

JOE, WIE WIL ER EEN LIFTJE!? --

Een bericht gedeeld door Jurre Geluk (@tvoh_jurre) op

Drie keer gezakt

Het was overigens nog een hele klus voor Jurre om zijn rijbewijs binnen te slepen. "Ik had het halen van je rijbewijs echt veel te laag ingeschat. Ik dacht: dat doe ik wel even. Maar mijn god, wat was dit lastig. Mijn examen ging goed vanochtend, maar dat mag ook wel na drie keer zakken. Ik wilde laten zien dat ik nu toch echt wel klaar was met de vele rijlessen. Dus ik heb hem even flink op zijn staart getrapt op de snelweg", vertelt Jurre trots aan RTL Boulevard. 

Wie is de Bob?

Het behalen van zijn rijbewijs biedt ook voordelen voor zijn vriendengroep, met wie hij heel wat feestjes afstruint. "Nu kan ik tenminste ook een keer een bobje uitdelen na een feestje. Mag ik alleen niet drinken, dat wordt de volgende uitdaging, haha."

Nieuw seizoen

2017 is sowieso een goed jaar voor Jurre Geluk. Dit jaar werd Jurre gelanceerd als de nieuwe presentator van het programma Spuiten en Slikken. En met succes: vorige week maakte Jurre bekend dat hij ook het nieuwe seizoen van het omstreden programma mag gaan presenteren.

 

KICK-OFF SPUITEN EN SLIKKEN 2018. Als in ja, ik mag nog een jaar blijven --!!

Een bericht gedeeld door Jurre Geluk (@tvoh_jurre) op

Meer Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!