Beeld © Instagram Lieke Martens

Lieke Martens: Mijn vriend moest wennen aan plotselinge bekendheid

13 november 2017 16:15

Lieke Martens praat in de nieuwe Helden Magazine openhartig over haar liefdesleven en de invloed die de plotselinge roem heeft gehad op haar relatie met Kevin, met wie de profvoetbalster sinds enige tijd samenwoont in het zonnige Barcelona.

Doordat Lieke dit jaar verkozen werd tot de beste voetbalster van de wereld is ze plotsklaps een bekende Nederlander. “Dat ik nu bekend ben, is voor mijn vriend even wennen. Daar moeten we samen onze weg in vinden. Hij is trots op me, heeft gezien wat ik er allemaal voor heb moeten doen."

Samenwonen

Gelukkig kan de relatie van Lieke en Kevin wel tegen een stootje. "Kevin en ik zijn al vanaf ons zeventiende bij elkaar. We wonen nu voor het eerst samen, in een appartement op tien minuten afstand van het centrum van Barcelona. Kevin heeft snel een baan gevonden, ik heb hem daar ook bij geholpen, vond het belangrijk dat hij hier ook een leven opbouwt. Ik ben elke dag bezig met voetbal en daarnaast begonnen aan een studie marketing & football business aan het Johan Cruy Institute. Kevin voetbalt ook, speelt in een team met buitenlanders die in Barcelona wonen. Hij komt altijd naar m’n wedstrijden kijken, maar als ik tijd heb, zal ik ook zeker bij hem langs de lijn staan."

Huwelijksaanzoek

Lieke is maar wat blij met haar liefje en moet dan ook niet denken aan een andere man in haar leven. En zeker niet aan een fan. "Mijn Instagram-account is ontploft. Voordat ik mijn contract tekende bij Barcelona, had ik 18.000 volgers, nu zijn dat er bijna een half miljoen. Soms blader ik weleens door m’n berichten. Daar zitten huwelijksaanzoeken tussen, mensen schrijven dat ze van me houden. Daar reageer ik niet op, hoor", aldus de nuchtere Lieke.

De extra dikke eindejaarseditie van Helden Magazine met o.a. Lieke Martens, Sven Kramer en Dirk Kuijt ligt vanaf morgen in de winkels. 

Meer Boulevard:

Meer entertainment