Kemna Casting wil helemaal van omstreden Job Gosschalk af

13 november 2017 20:47

Kemna Casting is van plan om de banden met castingdirector Job Gosschalk te verbreken. In een persverklaring laat Kemna Casting weten dat alle samenwerkingsverbanden inmiddels zijn beëindigd en dat Jobs mogelijke indirecte invloed als stemgerechtigd mede-aandeelhouder van Kemna Casting en gelieerde bedrijven zo snel mogelijk wordt beëindigd.

De omstreden castingdirector heeft eerder deze maand toegegeven grensoverschrijdend bezig te zijn geweest met (jonge) acteurs. Hoewel Job Gosschalk al tien jaar niet meer werkzaam is bij castingbureau Kemna Casting, is hij nog wel mede-eigenaar van Hans Kemna Casting en een aantal dochterbedrijven. Maar niet voor lang meer, zo stelt Kemna Casting. 

Vertrouwenspersoon

Kemna Casting schrijft verder dat het onafhankelijke Bureau Integriteit (BING) het castingbureau vanaf deze week bijstaat met een vertrouwenspersoon en het opstellen van een klachtenregeling, een meldingsregeling en een gedragscode.

Het bedrijf roept iedereen op die iets heeft meegemaakt dat hij of zij als ongewenst heeft ervaren, dit bij Kemna Casting te melden of bij de vertrouwenspersoon van Bureau Integriteit.

Meer Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!