'Sylvester Stallone had seks met 16-jarige'

16 november 2017 21:10

Sylvester Stallone en zijn bodyguard zouden in de jaren tachtig een trio hebben gehad met een minderjarig meisje in een hotel in Las Vegas. Het meisje was destijds zestien jaar en stapte naar de politie. Daily Mail heeft de hand weten te leggen op het politierapport. Tot een aangifte kwam het niet.

Stallone was in 1986 in Las Vegas voor filmopnames van Over the Top. Hij zou seks hebben gehad met de zestienjarige en zijn bodyguard hebben aangemoedigd mee te doen. De vrouw vertelde de politie dat ze zich op dat moment erg geïntimeerd voelde, maar dat ze vond dat ze geen keus had. In de aangifte staat onder meer dat het minderjarige meisje orale seks bedreef met Sylvester Stallone. Een gepensioneerd rechercheur van de politie in Las Vegas bevestigt tegenover Daily Mail de echtheid van de documenten.

Sylvester Stallone heeft nog niet gereageerd op het verzoek om commentaar. Hij zou het slachtoffer hebben gesommeerd dat ze niets mocht vertellen over hun avontuurtje, omdat beide mannen getrouwd waren. Hij dreigde haar toe te takelen als ze wel haar mond open zou trekken. De vrouw deed uiteindelijk geen aangifte, omdat ze zich vernederd voelde en schaamde, maar ook bang was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!