Annette Barlo: De Spa heeft tijd nodig

17 november 2017 08:05

Annette Barlo baalt van de slechte kijkcijfers van de nieuwe latenightsoap De Spa. De hoofdrolspeelster houdt nog wel hoop dat de cijfers alsnog aantrekken.

"Nog lang niet alles van De Spa is uitgezonden, dus wie weet", zegt Annette in De Telegraaf. "Er zijn honderd afleveringen opgenomen. Soms heeft het echt even tijd nodig. Wij als makers hadden ook de tijd om erin te groeien. Misschien heeft de kijker dat ook nodig."

De Spa ging vorige maand met veel bombarie van start op de late avond op Net5, maar de kijker haakte al snel af. Sinds deze maand zijn de afleveringen alleen nog te zien om 23.30 uur op SBS6.

Champagne

"Natuurlijk is het jammer. De champagne is hier niet ontkurkt", aldus Annette. "Het was leuk geweest als het beter bekeken was. Maar ik lig niet wakker van de kijkcijfers. Het punt is: als acteur heb je je werk gedaan, je kunt er niets meer aan veranderen."

Volgens Annette moet De Spa "je genre zijn". "Zo gaat het ook als ik aan vriendinnen vraag: 'Wat vind je ervan?' De vriendinnen die geen soapkijkers zijn zeggen: 'Ik vind het wel leuk, maar...', terwijl vriendinnen die echte soapkijkers zijn, het fantastisch vinden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!