Jim Bakkum en Barbara Sloesen in komedie

20 november 2017 09:01

Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Abbey Hoes, Kay Greidanus en Liza Sips spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse speelfilm Zwaar verliefd!, maakte distributeur Dutch FilmWorks maandag bekend. Het is de verfilming van de gelijknamige roman van Chantal van Gastel.

Barbara Sloesen speelt de sympathieke jonge dierenarts Isa, die worstelt met haar zelfvertrouwen en de liefde. Op een dag wordt ze haar bed uit gebeld om een labrador te redden van een chocoladevergiftiging en valt ze vervolgens als een blok voor zijn eigenaar Ruben, gespeeld door Jim Bakkum.

Sloesen speelt in Zwaar verliefd! haar eerste grote hoofdrol. Zij speelde eerder onder meer in GTST, Celblok H en Flikken Maastricht en in de speelfilms Rokjesdag en Mannenharten 2. Sloesen en Bakkum deelden al eerder het witte doek in Onze jongens.

De opnames vinden plaats in Den Bosch. De film wordt geregisseerd door Jamal Aattache (Zoop) en geproduceerd door Tom de Mol (Sint, 100% Coco). Dutch FilmWorks brengt de film in het najaar van 2018 uit in de bioscopen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!