Ex-vrouw neemt het op voor Sylvester Stallone

20 november 2017 12:00

De ex-vrouw van Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, heeft het opgenomen voor haar voormalige echtgenoot. Volgens haar is het onmogelijk dat de acteur in de jaren tachtig seks had met een minderjarig meisje.

Sylvester en Brigitte waren destijds pas getrouwd en "onafscheidelijk", vertelt ze tegen TMZ. Dat Sylvester het meisje mee zou hebben genomen naar hun hotelkamer kan dan ook niet kloppen. "Dit is niet gebeurd. Het grootste gedeelte van de dag tijdens de opnames was ik bij hem, daarna gingen we eten en naar onze kamer. Er was niemand anders in de kamer dan wij twee."

Brigitte heeft Sylvester na hun scheiding al dertig jaar niet meer gezien, maar wil toch duidelijk maken dat het verhaal niet klopt. "Ik kan met zekerheid zeggen dat dit incident niet heeft plaatsgevonden", zegt ze. "Het is ongelooflijk dat Sylvester en zijn familie dit moeten verduren terwijl er niets is gebeurd."

Trio

Brigitte reageert op een verhaal van de Daily Mail van vorige week. De Britse tabloid schreef dat Sylvester in 1986, tijdens de opnames van de film Over The Top, een minderjarig meisje heeft gedwongen tot een trio met hem en zijn bodyguard. De krant baseerde zich op een oud politierapport.

Sylvester reageerde vorige week ook al ontkennend. De acteur liet via zijn woordvoerder weten dat het "een belachelijk, pertinent onjuist verhaal" is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!