Breaking news: Buddy Vedder vertrekt uit GTST

22 november 2017 18:29

Buddy Vedder verlaat Goede tijden Slechte tijden, zo kan RTL Boulevard vanavond melden. De acteur wil zich meer gaan focussen op zijn presenteercarrière bij de AVROTROS.

Buddy presenteert momenteel de Zapp Kids Top 20 en Lang Leve De Muziekshow. En dat is behoorlijk lastig te combineren met zijn rol als Rover Dekker in Goede tijden Slechte tijden. "Ik heb onlangs de kans gekregen van de AVROTROS om Lang Leve De Muziekshow te mogen presenteren, samen met Romy Monteiro. Dat neemt ontzettend veel tijd in beslag. Daarnaast presenteer ik ook nog andere programma's. Dat is gewoon niet te doen. Op een gegegeven moment moet je dan een moeilijke keuze maken. En daarom heb ik besloten om te stoppen met Goede tijden Slechte tijden", vertelt Buddy aan RTL Boulevard. 

Tranen

Na ruim 2,5 jaar komt er hiermee een einde aan de rol van Rover in GTST. Buddy trekt onlangs de deur van huize Dekker voorgoed achter zich dicht. En dat moment zorgt voor de nodige tranen. "Ik heb mijn laatste draaidag al een tijdje geleden gehad. De hele dag was iedereen van: oh, dit is onze laatste scène samen. Maar ik was in een staat van ontkenning. En toen ineens overviel het me, dat ik dacht: dit is mijn laatste dag. Toen heb ik wel gehuild, ja."

Afscheid

Stijn Fransen (Sam Dekker) laat weten dat ze haar soapbroertje ontzettend gaat missen op de set. Ze vond het 'een feestje' om met Buddy te mogen werken. Maar ziet Buddy het eigenlijk zitten om ooit weer zijn opwachting te maken in soapdorp Meerdijk? "Bij Goede tijden Slechte tijden moet je nooit nooit zeggen. Ook omdat ik het hier heel leuk heb gehad. Je moet het niet uitsluiten", aldus Buddy.

De laatste aflevering met Buddy Vedder als Rover Dekker zal volgende week worden uitgezonden op RTL 4. 

Meer Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!