Beeld © ANP Kippa

Nederlandse Nicky afgevallen bij Miss Universe-verkiezing

27 november 2017 03:29

Het is Miss Nederland Nicky Opheij helaas niet gelukt om tot de laatste zestien door te dringen tijdens de Miss Universe-verkiezing.

Voorafgaand aan de drie uur durende live-show vanuit de Amerikaanse gokstad, kon er wereldwijd gestemd worden. De jury koos twaalf dames en via de stemming werden nog vier wildcards vergeven. Nicky viel in beide gevallen buiten de boot.

Avontuur

Toch kijkt de 22-jarige Miss Nederland met veel plezier terug op haar avontuur. "Alles wat ik de afgelopen drie weken heb meegemaakt is niet te beschrijven zo mooi. Ik heb zoveel ervaring opgedaan en verschillende mensen ontmoet. Dit alles sterkt mij nog meer in dat wat ik na streef: altijd en overal de beste versie van jezelf laten zien."

Bang voor een lege agenda hoeft Nicky in elk geval niet te zijn. In december maakt de oud-winnares van Holland's Next Top Model samen met veertien collega 'Missen' uit verschillende landen een bezoek aan de Filipijnen en staat er in januari een reis naar Nepal gepland voor Dance4Life, een organisatie waarbij ook topmodel Doutzen Kroes en DJ Hardwell aangesloten zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!