Anneke Blok heeft rol in Smeris 4

1 december 2017 09:57

HILVERSUM - Actrice Anneke Blok gaat een rol spelen in het vierde seizoen van politieserie Smeris. Zij zal te zien zijn als Trudy, de moeder van hoofdpersoon Willem (Dennis van de Ven). Dat heeft producent Pupkin vrijdag gemeld. Eerder werd al bekendgemaakt dat Juliëtte van Ardenne een vaste rol krijgt als rechercheur in het vierde seizoen van de BNNVARA-reeks.

In het vierde seizoen van Smeris lijkt de rust in Tilburg teruggekeerd. Willem heeft de leiding over het politiekorps van Marcel (Hans Ligtvoet) overgenomen en Theo (Jeroen van Koningsbrugge) en Maartje (Kiki van Deursen) leiden een rustig leven met kleine TJ. Maar nog voordat Willem gewend is aan zijn nieuwe functie als hoofd van de politie Tilburg, belandt hij in een zaak waarin het verschil tussen recht en rechtvaardigheid op scherp komt te staan.

Blok is bekend van haar rollen in hits als Oorlogswinter, Alles is Liefde, Soof en Sonny Boy. Zij won twee Gouden Kalveren, voor Tiramisu en De Helleveeg. Het vierde seizoen van Smeris is vanaf eind januari te zien op NPO 3.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!