Naya Rivera vraagt opnieuw scheiding aan

06 december 2017 04:04

LOS ANGELES - Naya Rivera wil haar huwelijk met Ryan Dorsey beëindigen. De Glee-actrice vroeg dinsdag opnieuw een scheiding aan. In september had ze een rechter nog gevraagd haar eerder ingezette scheidingsprocedure stop te zetten.

Op de papieren vulde de actrice volgens E! 24 november in als datum voor de breuk. Dat was de dag voordat ze werd gearresteerd voor huiselijk geweld. In het weekend van de Amerikaanse feestdag Thanksgiving belde Ryan de politie omdat Naya hem zou hebben geslagen. In een politierapport maakt een agent melding van kleine verwondingen die dat verhaal ondersteunen. Ook zou Ryan de autoriteiten een video hebben gegeven die hij maakte van het incident.

Naya vroeg in november van 2016 voor het eerst een scheiding aan. "Na lange overwegingen hebben we de beslissing gemaakt om ons huwelijk te beëindigen", liet het acteurskoppel toen weten. "Onze prioriteit ligt bij de prachtige zoon die we delen." In de nieuwe scheidingspapieren vraagt Naya om gedeelde voogdij over de inmiddels 2-jarige Josey.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!