Lange Frans maakt Roast Panel Giel compleet

06 december 2017 19:48

Lange Frans is de laatste naam die is toegevoegd aan het panel dat volgende week radio-dj Giel Beelen op de korrel neemt in het Comedy Central-programma The Roast Of...

De rapper stond direct al te trappelen om mee te doen toen bekend werd dat Giel de volgende hoofdgast is die zich laat afzeiken in The Roast Of... Lange Frans is echter niet van plan om alleen maar harde woorden te gebruiken. "Ik heb mezelf aangemeld, omdat ik waarschijnlijk een van de weinige mensen ben die ook iets aardigs over hem kan zeggen", aldus de rapper.

Eerder werd al bekend dat Peter Pannekoek, Sylvana Simons, Henry van Loon en Dennis Weening in het zogeheten Roast Panel plaatsnemen. Daarnaast zijn ook Jebroer, Soundos El Ahmadi en Kaj van der Ree van de partij om Giel voor schut te zetten. Gijs Staverman heeft als Roast Master de taak om de avond aan elkaar te praten.

The Roast Of Giel Beelen vindt volgende week woensdag plaats. Het programma komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten waar grote namen als Justin Bieber en David Hasselhoff al eens hun hoofd op het hakblok legden. In Nederland was Gordon vorig jaar de eerste.

"Ik ben waarschijnlijk een van de weinige mensen die ook iets aardigs over hem kan zeggen"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!