Nepverhuizers halen huizen R. Kelly leeg

07 december 2017 09:17

Twee huizen van R. Kelly in Atlanta zijn leeggeroofd door dieven die zich voordeden als verhuizers. Dit gebeurde terwijl de zanger op tournee was.

Een schoonmaakster waarschuwde de politie toen R. Kelly eind november optrad in New Orleans. Op het moment dat agenten bij de woning arriveerden was bijna alles weg. Na contact met de zanger nam de politie ook een kijkje bij zijn andere huurwoning. Ook die woning was gestript...

Buren hadden gezien dat verhuizers spullen uit R. Kelly's woning hadden gehaald en ingeladen in een vrachtwagen. Toen de politie de volgende dag terugkeerde voor vervolgonderzoek troffen ze de nepverhuizers aan bij de woning. Ze zijn gearresteerd en tijdens het verhoor vertelden ze dat ze R. Kelly helpen verhuizen naar Chicago. Maar de politie vermoedt dat ze alle objecten van R. Kelly verkopen, kamer voor kamer. Eén van de kopers had voor 6000 dollar, ruim 5000 euro, aan gestolen goederen gekocht.

De politie kan niet zeggen hoeveel de buit totaal bedraagt, omdat het zoveel spullen zijn. ''Er zijn veel meubels en elektronica gestolen, waaronder een aantal televisies. We praten hier over een televisie in elke kamer van het huis." De politie probeert de resterende buit op te sporen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!