Geslaagde operatie Arie Ribbens

08 december 2017 18:13

Goed nieuws voor Arie Ribbens en zijn familie. De operatie die hij moest ondergaan na een heupbreuk is geslaagd. Dat schrijft zijn vrouw Cea op haar Facebook-pagina.

"Hij doet iedereen weer versteld staan, operatie geslaagd"

Het ziet er een stuk beter uit voor de zanger, die gisteren nog in levensgevaar was. "Hij doet iedereen weer versteld staan, operatie geslaagd, ruggenprik gelukt", schrijft Cea. "Ik heb er totaal geen woorden voor, ben gewoon de kluts kwijt van blijdschap!"

De zanger van Brabantse Nachten en Polonaise Hollandaise heeft ongeneeslijke longkanker. Arie probeert met zijn vrouw zoveel mogelijk van het leven te genieten en is daarom op vakantie in Spanje. Ze zouden thuis de feestdagen vieren, maar de breuk gooide roet in het eten.

Gisteren vertelde Cea aan De Telegraaf dat Arie door zijn benen heen zakte, waardoor zijn heup brak. "Het komt waarschijnlijk door de medicatie. Of misschien wel een bottumor, ik weet het op dit moment nog niet. De artsen zeggen dat het heel ernstig is." De precieze oorzaak van de breuk is niet bekend gemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!