Charlie Sheen klaagt National Enquirer aan

11 december 2017 05:43

LOS ANGELES - Het gossipblad National Enquirer kan een aanklacht van Charlie Sheen tegemoet zien. De acteur is woedend dat het tijdschrift een artikel heeft gepubliceerd, waarin gezegd wordt dat hij zijn vroegere collega Corey Haim verkracht heeft.

In een uitgave van het blad, dat op 8 november uitkwam, was te lezen dat Sheen zich tijdens de opnames van de film Lucas in 1986, vergrepen zou hebben aan de toen 13-jarige Haim, terwijl Charlie toen zelf 19 jaar oud was. Volgens de National Enquirer rookten de twee samen een jointje en hadden ze anale seks. Ook zou het Sheens schuld zijn, dat Corey aan de drugs raakte, wat uiteindelijk zijn dood betekende.

Charlie beweert dat een van de bazen van het tijdschrift, Dylan Howard, 'iets tegen hem heeft'. Volgens hem is de man nog altijd boos dat zijn blad niet de scoop kreeg dat Sheen besmet is met het HIV-virus. Dit schokkende verhaal kwam naar buiten tijdens een exclusief interview dat Sheen gaf aan, de inmiddels gevallen, Today Show-host Matt Lauer in 2015.

Sheen klaagt niet alleen het blad, maar ook Howard en acteur Dominick Brasa aan voor laster en smaad. Brasa werd in het bewuste artikel geciteerd, hij beweerde dat Sheen hem persoonlijk verteld had Haim verkracht te hebben.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!