Recordaantal bezoekers voor Masters of LXRY

11 december 2017 18:56

Een recordaantal bezoekers kwam de afgelopen dagen naar de luxebeurs Masters of LXRY in de RAI Amsterdam. Volgens de organisatie eindigde de teller maandag op 52.150 mensen, zo'n 2000 meer dan vorig jaar. Het past binnen de doelstelling van de vroegere Miljonair Fair om te blijven groeien.

De vierhonderd deelnemers, die de nieuwste trends op het gebied van luxueuze auto’s, horloges, juwelen, kunst, boten, interieur, vastgoed, lifestyle en design boden, deden goede zaken. Zo draaide Gassan Diamonds, traditiegetrouw de grootste standhouder op de beurs, weer een recordomzet. Over exacte bedragen die op de beurs zijn verdiend, kon de organisatie geen uitspraken doen.

Masters of LXRY, dat donderdagavond werd geopend met duizenden genodigden, was dit keer drieduizend vierkante meter groter dan vorig jaar. De organisatie wil volgend jaar nog verder uitbreiden. Volgens de organisatie wisten diverse bekende Nederlanders de beurs te vinden, onder wie miljardair Marcel Boekhoorn, dirigent Jaap van Zweden, voormalig bondscoach Louis van Gaal, producent Albert Verlinde en voetballer Nigel de Jong.

M21

Nieuw was deze editie restaurant M21, waar topkoks van bekende sterrenrestaurants de scepter zwaaiden. Het bleek zo'n succes dat het exclusieve pop-up restaurant volgend jaar terugkeert.

Beursorganisator Yves Gijrath kijkt tevreden terug. ,,We hebben zoveel talent in Nederland, dat is ongekend en dat dragen wij heel graag uit. Het thema van de beurs voor 2018 is 'genius edition', een keuze voor innovatie en ondernemersschap. We gaan de lat heel hoog leggen en gaan Nederland verrassen.''

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!