Beeld © RTL Boulevard

Vrouw die Boef lift gaf reageert: Ik geloof zijn excuses niet

03 januari 2018 18:16

Gisteren was Boef zelf nog te gast bij RTL Boulevard om zijn excuses aan te bieden. In een filmpje maakte hij namelijk een aantal dames die hem een lift geven, uit voor hoer. Vandaag spraken we een van de twee vrouwen over het voorval.

'Mijn vriendin en ik zijn superboos'

Het jaar begint niet echt lekker voor Rapper Boef. Als hij na een lekke band door een aantal vriendelijke dames een lift krijgt aangeboden, deelt hij de rit vervolgens op zijn Snapchat. Maar in plaats van de dames te bedanken, noemt de rapper ze 'kechs' wat Arabisch is voor slet of hoer. 

Miniatuurvoorbeeld

Boefje

Boef noemt vrouwen die hem helpen hoeren

Nu slaat een van de dames terug met een anonieme reactie: "Ik ben er klaar mee. Ik hoef zijn muziek niet meer te horen of er mee in aanraking te komen op welke manier dan ook."

Over de bewuste avond vertelt ze: "Hij zei wel ik ga Snappen, dus toen hebben we allemaal naar voren gekeken. Ik dacht: Snap maar. Zolang mijn gezicht er niet op staat, vind ik het prima. Maar wij wisten niet wat voor tekst erbij kwam te staan. Pas toen ik thuis kwam en in bed lag, zag ik het."

Zowel zij als haar vriendin zijn boos en geschrokken: "Mijn vriendin en ik zijn echt superboos. We hebben zoiets van: wat is dit nou? We hebben jou thuis gebracht, we hebben je een lift aangeboden."

Gisteren bood Boef nog zijn excuses aan in de uitzending. Hierover is de behulpzame dame heel duidelijk: "Ik geloof zijn excuses niet."  

 

Het was sowieso een bewogen dag voor Boef vandaag.

Zelf liet hij weten dat de reacties op zijn gedrag niet mals, en wat hem betreft zelfs buiten proportie zijn. Op Instagram zegt hij: "Beste mensen, er is veel ophef over de fout die ik heb gemaakt en dat is terecht, valt niet goed te praten. Maar ik krijg ook duizenden racistische reacties van mensen die mij sowieso nooit iets gunden. Nu gebruiken ze mijn fout om mij kapot te maken en zelfs letterlijk dood wensen!"

Ook werd bekend dat meerde radio-DJ's de muziek van de rapper voorlopig niet meer zullen draaien.

Miniatuurvoorbeeld

Boycot Boef

Radiozenders doen Boef in de ban

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!