Beeld © YouTube

10 reclames die we nooit zullen vergeten

9 januari 2018 11:49

Vandaag worden de genomineerden van de Ster Gouden Loeki bekend gemaakt in RTL Boulevard. We blikken terug op eerdere kanshebbers en winnaars die we nooit zullen vergeten.

1. Telfort

Zet een ex-miljonair in een flat en het levert hilarische momenten op. De commercial won de Ster Gouden Loeki in 2012, wie had dat gedacht? 

2. Cup-a-Soup

In 2002 leerden we Sjors kennen. We zullen nooit vergeten hoe Ruben van der Meer "NU EVEN NIET" schreeuwt. De commercial eindigde op een tweede plek in 2002.

3. Unox

Nog een kale BN'er in een reclame: Jan Vayne. Speciaal voor Unox liet hij zijn ware aard zien. Het leverde hem de tweede plek op in 2007.

4. Centraal Beheer Achmea

Even Apeldoorn bellen kan natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Deze reclame werd tweede in 2004.

5. Melkunie

Melkunie won de Gouden Loeki 20 jaar geleden. Peer Mascini zal altijd bekend staan als 'geen bommetje!'.

6. McDonald's

Deze reclame is voor iedereen misschien wel een beetje herkenbaar, niet gek dus dat ie zo populair werd. McDonalds werd tweede in 2006.

7. Bol.com

Een reclame en lifehack ineen. Nu hoef je nooit meer met lege handen op een verjaardag aan te komen. Deze reclame werd vijfde in 2010.

8. Rolo

Een échte klassieker. Deze reclame van Rolo werd eerste in 1996 en uitgeroepen tot Ster Gouden Loeki aller tijden.

9. Calvé Pindakaas

Pieter van den Hoogenband stond model in deze reclame van Calvé en dat levert een ontzettend schattige reclame op. De reclame werd eerste in 2010.

10. KPN

Een reclame uit de tijd van voor WhatsApp en smartphones, maar toen we alles nog deden via SMS. Heel Nederland sprak elkaar 's ochtends aan met goeiemoggel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!