Tijdreis feest der herkenning voor Frogers

10 januari 2018 08:36

De familie Froger heeft zich uitstekend vermaakt tijdens hun ‘tijdreis’ naar 1972 voor het nieuwe RTL 4-programma Groeten uit 19xx. Vooral René en Natasja genoten met volle teugen van het herbeleven van hun jeugd.

“Het was één groot feest”, zegt Natasja. “Het was echt zo ontzettend leuk, een feest der herkenning. Het was haast alsof we ons oude huis binnenstapten.”

Ook René herkende veel van vroeger. “De kleurtjes, het fluweel, de telefoon die ingepakt was, de koelkast die helemaal vol stond met producten uit 1972, dat was echt geweldig.”

Zonder luxe

In Groeten uit 19xx keren bekende Nederlanders met hun gezin terug naar het jaar waarin de hoofdgast, in dit geval René, twaalf jaar oud was. Ze logeren een weekend lang in een huis dat helemaal is ingericht zoals het was in dat jaar. Tegelijkertijd moeten ze het even zonder de luxe en technologie van de huidige tijd doen.

Ook de kinderen van René en Natasja konden het uiteindelijk prima vinden in 1972. “Ik dacht dat het zwaarder zou worden dan dat het uiteindelijk was”, zegt Danny, de oudste zoon van René. “Je gaat gewoon weer ouderwets in gesprek met elkaar in plaats dat je de hele tijd afleiding van je telefoon hebt. Het was echt een te gek weekend.”

De eerste aflevering van Groeten uit 19xx wordt woensdagavond uitgezonden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!