Cast Smeris gaat BN’ers ‘verhoren’

13 januari 2018 14:18

De makers van de hitserie Smeris gaan de komende weken, als het vierde seizoen wordt uitgezonden, een reeks webonly-video’s online plaatsen. Hierin verhoren rechercheurs uit de serie BN’ers als Marco Borsato, Bert van Marwijk en Rico Verhoeven, zo maakte BNNVARA zaterdag bekend.

Het vierde seizoen van Smeris gaat zondag 14 januari van start. Direct na afloop van de seizoensopening zitten de hoofdrolspelers klaar voor een publieke chatsessie. Ook zullen de acteurs vragen van kijkers live beantwoorden via de social media kanalen van Smeris.

Niet alleen hoofdrolspelers Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven gaan live op de Facebookpagina van de serie, ook Susan Visser, Daan van Dijsseldonk, Kiki van Deursen en Juliette van Ardenne zitten klaar om vragen te beantwoorden.

In het vierde seizoen van Smeris lijkt de rust in Tilburg teruggekeerd. Willem heeft de leiding over het politiekorps van Marcel (Hans Ligtvoet) overgenomen en Theo en Maartje (Van Deursen) leiden een rustig leven met kleine TJ. Maar nog voordat Willem gewend is aan zijn nieuwe functie als hoofd van de politie Tilburg, belandt hij in een zaak waarin het verschil tussen recht en rechtvaardigheid op scherp komt te staan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!