Michelle Williams prijst Mark Wahlberg's donatie

14 januari 2018 08:36

Michelle Williams heeft positief gereageerd op de donatie van Mark Wahlberg van 1,5 miljoen dollar aan de Time's Up beweging, meldt Deadline. De acteur maakte zaterdag bekend dat hij het geld dat hij kreeg voor zijn rol in de film All The Money in the World in zijn geheel overmaakt voor hulp aan slachtoffers van seksueel misbruik.

Acteur Wahlberg kreeg veel kritiek over zich heen toen bekend werd dat hij voor de reshoot van de film zo rijkelijk werd beloond, terwijl zijn mede-hoofdrolspeelster Michelle Williams slechts 1000 dollar kreeg. Na het besluit van Wahlberg doneerde het agentschap van Wahlberg en Williams, WME, een bedrag van 500.000 dollar over aan Time’s Up.

"Vandaag gaat het niet over mij", zei Michelle Williams in een verklaring. "Mijn collega-actrices steunden me en stonden op voor me, mijn activistische vrienden leerden me mijn stem te gebruiken, en de machtigste mannen luisterden en handelden. Als we echt gelijkheid willen, vraagt dat van ons allemaal inzet en opoffering. Vandaag is voor mij een van de meest memorabele dagen van mijn leven vanwege Mark Wahlberg, WME en een gemeenschap van vrouwen en mannen die delen in deze prestatie. Anthony Rapp, we staan allemaal achter je."

Wahlberg vervangt Kevin Spacey in de reshoot van All The Money in the World. Spacey acteur raakte in opspraak, nadat Anthony Rapp hem van seksuele intimidatie beschuldigde toen Rapp 14 jaar oud was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!